Vittnesbörd.

Inledning

Jag ska berätta om min vittnesbörd.

Människor kontaktade mig.

Anonym

Jag började kontaktas av Jesus Kristus via andra personer runt 2009. Det var först en person som kallade sig projecthink och som var anonym men som sa att han hade arbetat som kristen på nationell nivå i USA. Han pratade om Jesus och tyckte i slutändan att jag inte lyckades bra.

Fly civilizationen

Sedan kontaktades jag av en man som var anonym och som pratade om farliga signaler i HD TV och som ville ha en postbox som adress på internet men ingen bostadsaddress. Han förespråkade didache. Det skulle vara ursprungskristna liksom.

 

Noa

Sen var det en man som hade ett institute som jag köpte några tidningar från och han förespråkade att jag skulle läsa de fyra evangelierna som finns i nya testamentet.

 

 

 

Liemannen

Sedan kom en vandrare från Nederländerna förbi mitt hus och sa att han var kunnig om döden och pratade om uppenbarelseboken.

 

Satan och Jesus.

Sedan kontaktade en man mig över Skype som kallade sig för Jesus och även använde muslimernas namn på Jesus.

 

 

Vietnam

Jag flydde till Asien.

 

Satan försöker lura mig.

Satan

Under dessa år kontaktade en kvinna mig som hade Satans ande i sig och rådde mig att göra fel saker. Hon ville andedöpa mig i demoniskt andedop och skändade mig och anklagade mig.

Sedan kom ett antal år med smärta.

Antikrist.

Antikrist

Sedan kontaktade en äldre man mig från en kyrka och sårade mig med att säga att jag inte hade friskt blod.

Jesus

Bergspredikan

Sedan gjorde Jesus klart för mig att även det som står i bergspredikan är sant.

 

 

 

Jesus vägleder

Nu för tiden så pratar jag med Jesus dagligen och lyssnar till Herren.

 

 

Svåra val

svåra val

Jag har en tid framför mig av svårigheter. Till mig kommer valsituationer där både Satan och Gud finns att välja mellan och det är svårt att hitta hur man går rätt väg. Det är ofta inte svart och vitt och bara ja och nej utan mera svårt. Satan gömmer sig ofta i den väg som ser ut som Gud.

 

 

Gud säger till mig att jag ska leva ensam och vara trogen Jesus i ande och sanning.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.